Yoggies Sušená příloha s rýžovými vločkami k syrové potravě B.A.R.F. 750g

Skladem
256 Kč
750g yoggies susena priloha k syrove potrave b a r f s ryzovymi vlockami
Novinka
Kvalitní krmivo pro psy
Doprava ZDARMA
při objednávce nad 350,-
Prodejna s krmivy pro psy a kočky v Havířově
kamenná prodejna
osobní odběr v Havířově
rozvozy krmiva
vlastní rozvozy
okolí Ostravy, Frýdku a Karviné

Doplňkové krmivo Yoggies sušená příloha s rýžovými vločkami je optimálním doplňkem ke krmení syrovým masem B.A.R.F. 

Nedílnou součástí každodenního jídelníčku psa by měly být i vhodné obilniny bez lepku, bylinky, zelenina a ovoce, které naleznete ve složení této přílohy. Součástí jsou také dobře stravitelná chia semínka, která obsahují omega-3 mastné kyseliny a slouží i jako vláknina. Řadí se mezi superpotraviny a celkově posilují imunitní systém. Speciální směs bylin podporuje správnou funkci zažívání, vyživuje střevní mikrobiom a je zároveň prebiotikem, které přispívá ke zlepšení peristaltiky (pohybu) střev. Konopné výlisky jsou zdrojem vlákniny a slouží jako potrava pro zdravý mikrobiom. Žloutek je zdrojem kvalitních tuků a vitaminů rozpustných v tucích.

Neobsahuje lepek, cukr, sůl, chemii, dochucovadla ani sóju

Vhodné pro všechny věkové kategorie a plemena psů.

Jednoduchá a rychlá příprava

Postup přípravy sušené přílohy Yoggis je velmi jednoduchý a B.A.R.F. bude na přípravu mnohem rychlejší. 

1. smíchejte vlažnou vodu (37°C) a sušenou přílohu v poměru 2:1

2. počkejte 10-15 min než sušená příloha nabobtná

3. smíchejte vlhkou přílohu s krmnou dávkou masa

Složení: rýžové vločky 50 %, směs sušené zeleniny (kořen petržele, kořen celeru, červená řepa) 36 %, směs sušených bylin (kopřiva, pampeliška, jitrocel) 5 %, konopné výlisky (vláknina) 5 %, chia semínka 3 %, sušený vaječný žloutek 1 %.                                               

Analytické složky (na kg): hrubý protein 10,5 %, hrubá vláknina 9,0 %, hrubý tuk 3,9 %, hrubé popeloviny 6,0 %, sacharidy 61,4 %.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: