INDIANA Jerky tuňák Original 15g
Sušené maso z tuňáka.
Kategorie: | Vychytávky pro lidské členy smečky |
---|
- 100 g tuňákového Jerky je vyrobeno z 300 g tuňákového masa
- Vyrobeno ze 100% čisté rybí svaloviny
- Vysoký obsah bílkovin 73 %
- Bez cukru
Složení: RYBÍ MASO*, jedlá sůl, konzervant: sorban draselný, kouř z bukového dřeva.
* var. A tuňák žlutoploutvý (Thunnus albacares) / var. B tuňák velkooký (Thunnus obesus)
Další informace: Výrobek z mořských ryb tepelně opracovaný. Baleno v ochranné atmosféře. Skladujte při pokojové teplotě. Po otevření spotřebujte do 48 hodin. Případný bílý povlak na výrobku není na závadu jakosti. Absorbér kyslíku uvnitř obalu není určen ke konzumaci.
Nutriční hodnoty výrobku: | 100g | 15g * | GDA 15g ** |
Energetická hodnota v kJ | 1434 | 215 | 3 % |
Energetická hodnota v kcal | 339 | 51 | 3 % |
Tuky v g | 4,9 | 0,7 | 1 % |
z toho nasycené v g | 1,2 | 0,2 | 1 % |
Sacharidy v g | <0,5 | <0,5 | 0 % |
z toho cukry v g | <0,5 | <0,5 | 0 % |
Bílkoviny (proteiny) v g | 73 | 11 | 22 % |
Sůl v g | 4,7 | 0,7 | 12 % |
* porce
** referenční příjem průměrného dospělého člověka
Výrobce: INDIANA s.r.o., Na lysině 658/25, Podolí, 147 00 Praha 4
Jak se suší jerky ?
- Kusy kvalitního masa jsou zbaveny tukových částí a šlach a nakrájeny na tenké plátky.
- Maso je v „masírce“ marinováno podle tajné receptury.
- Poté je ručně kladeno na rošty.
- Plátky masa se několik hodin suší při různých teplotách a nakonec přírodně udí kouřem.
- Následuje strojní krájení a pak vážení na vibrační váze, rozdělení do sáčků s absorbérem kyslíku a vše je nakonec zabaleno v ochranné atmosféře. Na závěr Jerky projde výstupní kontrolou a sáčky se kompletují do displejů a kartonů. Celý proces je pod stálým veterinárním dozorem.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.