INDIANA Jerky krůtí Original 25g
Kategorie: | Vychytávky pro lidské členy smečky |
---|
Pro sportovce nebo zdatného výletníka není zdravější, rychlejší a výživnější svačinky než sáček Indiana Jerky z krůtího sušeného masa. Je to lehká, na dotek nemastná pochoutka, která obsahuje 54 % proteinů a jen minimum tuku. Jedná se o náčelníkovu originální recepturu s nezaměnitelnou evropskou slanou chutí masa.
- 100 g výrobku je vyrobeno z 225 g krůtího masa
- Vysoký obsah bílkovin
- Bez cukru a lepku
Složení: krůtí maso, jedlá sůl, mořská sůl, bílkovinný SÓJOVÝ hydrolyzát, kvasniční extrakt, kvasný ocet vinný, pepř, aroma, kouřové aroma, česnek, konzervant: dusitan sodný.
Další informace: Masný výrobek trvanlivý tepelně opracovaný. Baleno v ochranné atmosféře. Skladujte při pokojové teplotě. Po otevření spotřebujte do 48 hodin. Případný bílý povlak na výrobku není na závadu jakosti. Absorbér kyslíku uvnitř obalu není určen ke konzumaci.
Nutriční hodnoty výrobku: | 100g | 25g * | GDA 25g ** |
Energetická hodnota v kJ | 1030 | 258 | 3 % |
Energetická hodnota v kcal | 243 | 63 | 3 % |
Tuky v g | 2,9 | 0,7 | 1 % |
z toho nasycené v g | 1 | 0,3 | 2 % |
Sacharidy v g | <0,5 | <0,5 | 0 % |
z toho cukry v g | <0,5 | <0,5 | 0 % |
Bílkoviny (proteiny) v g | 54 | 14 | 28 % |
Sůl v g | 3,85 | 0,98 | 16 % |
* porce
** referenční příjem průměrného dospělého člověka
Výrobce: INDIANA s.r.o., Na lysině 658/25, Podolí, 147 00 Praha 4
Jak se suší jerky ?
- Kusy kvalitního masa jsou zbaveny tukových částí a šlach a nakrájeny na tenké plátky.
- Maso je v „masírce“ marinováno podle tajné receptury.
- Poté je ručně kladeno na rošty.
- Plátky masa se několik hodin suší při různých teplotách a nakonec přírodně udí kouřem.
- Následuje strojní krájení a pak vážení na vibrační váze, rozdělení do sáčků s absorbérem kyslíku a vše je nakonec zabaleno v ochranné atmosféře. Na závěr Jerky projde výstupní kontrolou a sáčky se kompletují do displejů a kartonů. Celý proces je pod stálým veterinárním dozorem.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.