INDIANA Jerky hovězí Less Salt 25g
Kategorie: | Vychytávky pro lidské členy smečky |
---|
Méně soli, stejně skvělá chuť. Náčelník pozvolna suší tence nakrájené plátky libového hovězího masa, aby si zachovaly svou přirozenou chuť, šťavnatost a pružnost. Extra vhodné pro redukční diety, jako doplněk stravy při cvičení, nic nevážící svačinu na treky v horách či expediční výpravy.
- Vysoký obsah bílkovin
- 100 g hovězího Jerky je vyrobeno z 225 g hovězího masa
- Nízký obsah soli
- Bez lepku a cukru
Složení: hovězí maso, jedlá sůl, mořská sůl, bílkovinný SÓJOVÝ hydrolyzát, kvasniční extrakt, kvasný ocet vinný, kouřové aroma z tvrdého dřeva, konzervant: dusitan sodný.
Další informace: Masný výrobek trvanlivý tepelně opracovaný. Baleno v ochranné atmosféře. Skladujte při pokojové teplotě. Po otevření spotřebujte do 48 hodin. Případný bílý povlak na výrobku není na závadu jakosti. Absorbér kyslíku uvnitř obalu není určen ke konzumaci.
Nutriční hodnoty výrobku: | 100g | 25g * | GDA 25g ** |
Energetická hodnota v kJ | 1347 | 337 | 4 % |
Energetická hodnota v kcal | 320 | 80 | 4 % |
Tuky v g | 5,8 | 1,5 | 2 % |
z toho nasycené v g | 2,1 | 0,5 | 3 % |
Sacharidy v g | <0,5 | <0,5 | 0 % |
z toho cukry v g | <0,5 | <0,5 | 0 % |
Bílkoviny (proteiny) v g | 56 | 14 | 28 % |
Sůl v g | 1,82 | 0,46 | 8 % |
* porce
** referenční příjem průměrného dospělého člověka
Výrobce: INDIANA s.r.o., Na lysině 658/25, Podolí, 147 00 Praha 4
Jak se suší jerky?
- Kusy kvalitního masa jsou zbaveny tukových částí a šlach a nakrájeny na tenké plátky.
- Maso je v „masírce“ marinováno podle tajné receptury.
- Poté je ručně kladeno na rošty.
- Plátky masa se několik hodin suší při různých teplotách a nakonec přírodně udí kouřem.
- Následuje strojní krájení a pak vážení na vibrační váze, rozdělení do sáčků s absorbérem kyslíku a vše je nakonec zabaleno v ochranné atmosféře. Na závěr Jerky projde výstupní kontrolou a sáčky se kompletují do displejů a kartonů. Celý proces je pod stálým veterinárním dozorem.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.